Brommerbestuurder zwaargewond na botsing De Lier | Regio15.nl

Brommerbestuurder zwaargewond na botsing De Lier

De Lier - De bestuurder van een brommer is vanmorgen zwaar gewond geraakt bij een ongeval op de kruising van de Veilingweg met de Burgemeester Cramerlaan.


Rond half negen kwamen de bestuurders van de brommer en een busje elkaar tegen op de kruising, waarbij er geen voorrang werd verleend. Het directe gevolg hiervan was de aanrijding, waarbij de brommerbestuurder ten val kwam.

Hulpdiensten rukten met spoed uit, waarbij de ambulancedienst direct om de ondersteuning van het MMT vroeg. Het Mobiel Medisch Team kwam dan ook ter plaatse met de traumahelikopter, die in een naastgelegen weiland landde.

De situatie van de brommerrijder eiste directe behandeling op, waarbij het slachtoffer snel in de ambulance werd geholpen door het ambulancepersoneel en de MMT-arts. Na eerste onderzoek en behandeling is het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

De piloot en verpleegkundige van het MMT hebben later de arts met de heli opgehaald bij het ziekenhuis en zijn retour Rotterdam/The Hague airport gevlogen.

In verband met de aanrijding heeft de VOA onderzoek gedaan naar sporen op de plaats van het incident. Door de hulpverlening en het onderzoek is de weg enkele uren afgesloten geweest.

Video en foto's: Nick van Mourik

w NVM 7746

w NVM 7748

w NVM 7749

w NVM 7752

w NVM 7766

w NVM 7769

w NVM 7773

w NVM 7776

w NVM 7784

w NVM 7806

w NVM 7819

w NVM 7827

w NVM 7829