Motorrijder gewond na ongeval Waldorpstraat | Regio15.nl

Motorrijder gewond na ongeval Waldorpstraat

Den Haag - Bij een ongeval op de Waldorpstraat ter hoogte van de Viaductweg is aan het eind van de ochtend een motorrijder gewond geraakt.


De motorrijder reed over de Waldorpstraat in de richting de brandweerkazerne, op het moment dat een automobilist van de Viaductweg kwam en linksaf de Waldorpstraat op wilde slaan in de richting van de Put. Door een voorrangs- of snelheidsfout bevond de automobilist zich midden op de kruising toen de motorrijder ook de kruising op reed waarbij een botsing onvermijdelijk was.

De motorrijder kwam in de flank van de auto terecht, waarna hij ten val kwam en tegen een ander voertuig tot stilstand kwam. In totaal raakte drie voertuigen en de motor beschadigd.

Gezien het feit dat de motorrijder 'alleen maar' kleding aan had - en geen motorpak - is hij er goed vanaf gekomen met 'alleen maar' flink pijn in zijn rug, schouder en nek.

Broeders van de ambulancedienst hebben de motorrijder op de brancard geplaatst en naar het ziekenhuis vervoerd.

Agenten van de Verkeerspolitie hebben onderzoek gedaan naar de situatie en hebben daarbij getuigen ondervraagd. Op hun verzoek is de VOA ter plaatse gekomen om de situatie vast te leggen.

Video en foto's: Dejan Jeremic

w IMG 0557

w IMG 0559

w IMG 0563

w IMG 0568

w IMG 0569

w IMG 0571

w IMG 0580

w IMG 0585