Maaltijdbezorger zwaargewond bij ongeval Jonckbloetplein | Regio15.nl

Maaltijdbezorger zwaargewond bij ongeval Jonckbloetplein

Den Haag - Een maaltijdbezorger is vanavond zwaargewond geraakt na een ongeval op het Jonckbloetplein.


Kort na zes uur botste de man met zijn scooter tegen de zijkant van een auto en kwam daarbij lelijk ten val.

Vanwege de ernst van de verwondingen kwamen twee ambulances ter plaatse. Het slachtoffer is door het personeel van beide ambulances gestabiliseerd en is gespalkt. Daarna is hij met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De verpleegkundige van de tweede ambulance is met de ambulance met het slachtoffer meegereden.

Het verkeer op de Goeverneurlaan richting het Lorentzplein is gestremd; dat geldt ook voor het tramverkeer in die richting.

De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) verricht onderzoek. Door het ongeval en het daarbij behorende onderzoek was er sprake van veel verkeersoverlast.

Video en foto's: Donny Kooistra

w IMG 3392

w IMG 3396

w IMG 3398

w IMG 3414

w IMG 3416

w IMG 3419

w IMG 3422

w IMG 3424

w IMG 3441

Door het ongeval moest een vrachtwagenchauffeur vanwege de afsluitingen omrijden. Hierbij moest hij een bijzondere manoeuvre verrichten en heeft hij daarbij een gedeelte van de tramhalte 'van Zeggelenlaan' geraakt. Wonder boven wonder raakten de wachtende passagiers op de tramhalte niet gewond; zij waren wel ernstig geschrokken. De vrachtwagenchauffeur heeft niks van het incident gemerkt, die heeft zijn weg vervolgd.

FbTjA0

QbWrc8

uWw1JW