Gewonden en aanhouding bij ongeval Troelstrakade | Regio15.nl

Gewonden en aanhouding bij ongeval Troelstrakade

Den Haag - Bij een ongeval op de kruising waar de Troelstrakade in de Soestdijksekade overgaat zijn vanavond meerdere gewonden gevallen.


Kort voor half zeven werden de hulpdiensten ingeroepen voor het ongeval, waar ook twee kleine kinderen bij betrokken waren.

De bestuurder van een Audi reed over de Troelstrakade richting de Soestdijksekade, toen een andere bestuurster het Veluweplein verliet richting de Moerweg. Door nog onbekende oorzaak geraakten beide partijen tegelijkertijd midden op de kruising, waarbij een aanrijding ontstond.

Meerdere personen, waaronder de kinderen, zijn door het personeel van twee ambulances onderzocht. Uiteindelijk zijn één kindje en een andere persoon zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

De Verkeerspolitie is ter plaatse gekomen om de situatie te onderzoeken. In verband met het ongeval heeft de politie enkele delen van de kruising afgezet, wat tot grote verkeersoverlast leidde in de omgeving.

Tijdens de afwikkeling van het ongeval is een man aangehouden die zich hinderlijk bemoeide met de werkzaamheden van agenten. De man is een familielid van een bij het ongeval betrokken persoon, maar had verder niets met het ongeval te maken.

Video en foto's: Nick van der Toorn

w IMG 6710

w IMG 6720

w IMG 6725

w IMG 6727

w IMG 6731

w IMG 6742

w IMG 6744

w IMG 6749

w IMG 6754

w IMG 6787

w IMG 6794

w IMG 6801

w IMG 6825