Fietsster overleden na aanrijding met vrachtwagen Poeldijk | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Fietsster overleden na aanrijding met vrachtwagen Poeldijk

Poeldijk - Een fietsster is vanmiddag in het ziekenhuis overleden als gevolg van een aanrijding vanmorgen met een vrachtwagen.


Het ongeval gebeurde omstreeks tien voor elf op de kruising van de Rijsenburgerweg met de Kerklaan, waarbij de vrachtwagen, bestuurd door een 54-jarige man uit 's-Gravenzande, over de fietster heen is gereden.

Vermoedelijk reden beide partijen op de Rijsenburgerweg in de richting van de Voorstraat, toen de vrachtwagen rechtsaf de Kerklaan in sloeg. De fietsster reed nog op de Rijsenburgerweg toen de vrachtwagen afsloeg en de fietsster door onbekende oorzaak niet of te laat op heeft gemerkt.

Twee ambulances en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam zijn ter plaatse gekomen. Nadat het slachtoffer op straat was gestabiliseerd, is zij met spoed en onder motorbegeleiding van de Verkeerspolitie vervoerd naar het HagaZiekenhuis, locatie Leyweg. Daar is de vrouw aan haar verwondingen bezweken.

De arts van het MMT is met de ambulance meegereden naar het ziekenhuis en is daar door de traumahelikopter opgehaald. Nadat de helicopter de arts had opgehaald zijn zij direct opgestegen voor een volgende melding.

De VOA is na de behandeling van het slachtoffer direct begonnen met onderzoek naar het ongeval. Om half twee was het onderzoek ten einde, waarna de voertuigen van de weg verwijderd werden.

Update 5 december: dit tragische ongeval kreeg later nog een bijzondere 'twist'. Een bijzonder gebaar van de familie!

Video: Dejan Jeremic

Foto's: Dejan Jeremic, Nick van Mourik en Danny Botman

w IMG 2020

w IMG 2021

w IMG 2030

w IMG 9574

w IMG 9578

w IMG 9580

w IMG 9589

w IMG 9593

w IMG 9602

w IMG 9606

w IMG 9609

w IMG 9611

w NVM 1600

w NVM 1604