Vrouw ondersteboven met auto op de Segbroeklaan | Regio15.nl

Vrouw ondersteboven met auto op de Segbroeklaan

Den Haag - Een vrouw is aan het einde van de middag met haar auto over de kop geslagen op de Segbroeklaan.


Op de Segbroeklaan zit een bocht tussen de Sportlaan en de Goudenregenstraat waar het vaker fout gaat. Vandaag was de oorzaak niet ín de bocht te vinden, maar net daarvoor.

Volgens getuigen raakten twee auto's elkaar, waarna de rechter auto met de rechterwielen in de berm belandde en tegen een boom knalde. Na deze knal eindigde de auto ondersteboven.

Automobilisten die het ongeval hebben zien gebeuren hebben het slachtoffer direct afgeschermd door hun voertuigen schuin op de weg te plaatsen, terwijl andere omstanders direct de hulpdiensten belden.

Omstanders die aan de vrouw eerste hulp verleenden zijn afgelost door ambulancepersoneel, die haar op de brancard hebben gelegd. Zij is in een vacuümmatras geplaatst, zodat haar lichaam tijdens het verplaatsen niet kon bewegen.

De gealarmeerde brandweer heeft de voertuigen nagekeken op lekkages en het ambulancepersoneel ondersteund. Na behandeling is het slachtoffer naar het ziekenhuis vervoerd.

Een berger heeft het voertuig afgesleept. Na het afslepen is de weg - die in beide richtingen was afgesloten - weer vrijgegeven.

Video en foto's: Dejan Jeremic

w IMG 3114

w IMG 3115

w IMG 3116

w IMG 3119

w IMG 3121

w IMG 3130

w IMG 3137

w IMG 3140

w IMG 3142