Vier gewonden na aanrijding op de A4 bij Rijswijk | Regio15.nl

Vier gewonden na aanrijding op de A4 bij Rijswijk

Rijswijk - Woensdagmiddag zijn 4 personen gewond geraakt na een aanrijding tussen twee personenauto's op de snelweg.


Op de A4 in de richting van Amsterdam vond ter hoogte van Rijswijk rond 13:15 uur een kop-staartbotsing plaats, op het stuk tussen de afrit Rijswijk en de Plaspoelpolder. Diverse andere automobilisten schoten te hulp, en alarmeerden de hulpdiensten.

De bestuurder van de voorste personenauto is door het ambulancepersoneel nagekeken, en mocht vervolgens uit het voertuig stappen waarna hij op de brancard de ambulance in gegaan is. Vervolgens kwam een tweede ambulance ter plaatse voor de bestuurster van het achterste voertuig. Tot slot werd ook een derde ambulance ter plaatse gevraagd, voor twee jonge kinderen uit het achterste voertuig. De twee kinderen werden tijdelijk opgevangen in de auto van een andere automobiliste.

Beide bestuurders en de twee kinderen zijn per ambulances naar het ziekenhuis vervoerd. De verkeerspolitie heeft een kort onderzoek gedaan. Een bergingsbedrijf heeft beide voertuigen weggesleept.

De afrit naar de Plaspoelpolder en de rechterrijstrook van de A4 zijn tijdelijk afgesloten geweest. Door de aanrijding ontstond er een lange file op de A4 en de toegangswegen. 

Video en foto's: Danny Botman 

rMZ1ou.JPG

rcyHiD.JPG

jFYpnS.JPG

oUrp0K.JPG

zxby0J.JPG

0vO0vv.JPG

iqdN8T.JPG

laQbPs.JPG

pPNwW8.JPG

LvN67n.JPG

xqwQ1n.JPG

3XJYFI.JPG

M1nd6e.JPG