Opzittenden scooter gewond bij ongeval Melis Stokelaan | Regio15.nl

Opzittenden scooter gewond bij ongeval Melis Stokelaan

Den Haag - De twee opzittenden van een scooter zijn in de nacht van zaterdag op zondag gewond geraakt bij een ongeval.


Op de kruising van de Melis Stokelaan en de Beatrijsstraat kwamen zij rond half twee in botsing met een auto, waarna beide opzittenden ten val kwamen en gewond raakten.

De scooterbestuurder en zijn passagier reden op de Melis Stokelaan in de richting van de Moerweg, toen een automobilist vanuit de Anna Bijnslaan de Melis Stokelaan overstak, en verder wilde rijden in de Beatrijsstraat.

Doordat de scooter vermoedelijk geen licht aan had heeft de automobilist de scooter en de opzittenden over het hoofd gezien.

Voor beide opzittenden van de scooter is een ambulance ter plaatse gekomen. Eén slachtoffer is op een vacuümmatras geplaatst, het andere slachtoffer op de brancard. Na onderzoek in de ambulance zijn beiden naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere behandeling.

Een specialist van de Verkeerspolitie is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar het ongeval. Bij het onderzoek van de scooter bleek inderdaad dat het licht van de scooter niet naar behoren werkte.

Nadat er foto's waren gemaakt mocht de automobilist weer verder rijden met zijn auto - die enkele deuken in de zijkant heeft - en de scooter is afgesleept door de politietakel.

Video en foto's: Dejan Jeremic

w-IMG_3617.jpg

w-IMG_3621.jpg

w-IMG_3622.jpg

w-IMG_3626.jpg

w-IMG_3632.jpg

w-IMG_3639.jpg

w-IMG_3643.jpg

w-IMG_3646.jpg

w-IMG_3651.jpg

w-IMG_3655.jpg

w-IMG_3657.jpg

w-IMG_3671.jpg

w-IMG_3675.jpg