Tegenstrooms de busbaan op en een botsing | Regio15.nl

Tegenstrooms de busbaan op en een botsing

Den Haag - Een bestuurder die vanmiddag vanaf de Nieuwe Haven linksaf de Ammunutiehaven op wilde slaan is in botsing gekomen met een andere auto.


Rond tien voor vijf ging het fout net voor de busbaan, die de bestuurder van de Mercedes op wilde rijden. De bestuurder wilde daar om nog onbekende reden tegenstrooms de busbaan op, terwijl de bestuurster van een Ford komend vanaf de Schedeldoekshaven rechtdoor de Nieuwe Haven op wilde rijden.

Een inzittende van de Mercedes is door het ambulancepersoneel ter plaatse onderzocht op zijn verwondingen, maar hoefde niet naar het ziekenhuis vervoerd te worden.

De verkeerspolitie is ter plaatse geweest om onderzoek te doen naar de situatie rondom het ongeval, waarbij moet worden opgemerkt dat het nergens wordt aangegeven dat er (tegenstrooms) een busbaan wordt betreden.

Berger Vreugdenhil heeft de auto's afgetakeld en naar een depot overgebracht. Het verkeer kon korte tijd geen gebruik maken van de doorsteek van de Ammunutiehaven en moest omrijden. Ook de busbaan afgesloten geweest voor bussen richting het Centraal Station.

Foto's: Dejan Jeremic

LR3oNI.JPG

9EVcOR.JPG

fCOt0R.JPG

6WiRrK.JPG

I1jtqQ.JPG

8XMmts.JPG

UnR8gj.JPG