Kop-staart botsing na uitruk brandweer Loosduinen | Regio15.nl

Kop-staart botsing na uitruk brandweer Loosduinen

Den Haag - Op de Dedemsvaartweg heeft vanmorgen een ongeval plaatsgevonden bij een uitruk van de brandweer van kazerne Loosduinen.


Om twaalf over tien kreeg de brandweer een automatische brandmelding in de omgeving van Kijkduin. Omdat de kazerne Loosduinen daar het dichste bij ligt, kregen de brandweerlieden van kazerne Loosduinen de melding en spoedden zich naar hun voertuig.

De tankautospuit rukte uit met optische en geluidssignalen (blauw zwaailicht en sirene) en kregen op de Dedemsvaartweg voorrang van meerdere automobilisten.

Eén automobilist zag de uitrukkende tankautospuit en de wachtende automobilisten voor hem over het hoofd en reed op een stilstaande auto in. Deze auto knalde door op de auto voor hem. De brandweerauto werd dus niet geraakt.

Omdat door het ongeval geen zwaargewonde slachtoffers waren gevallen, is de tankautospuit doorgereden naar de melding. Politie en ambulance werden gealarmeerd om het ongeval af te handelen. 

Een inzittende is door ambulancepersoneel nagekeken maar niet naar het ziekenhuis vervoerd. Een berger is ter plaatse gekomen om een auto af te slepen.

Foto's: Dejan Jeremic

A5Wie1.jpeg

meoyV1.jpeg

dL2vLZ.jpeg

UbTMZM.jpeg

cpYBHu.jpeg