Twee aanrijdingen op de A4 bij Rijswijk | Regio15.nl

Twee aanrijdingen op de A4 bij Rijswijk

Rijswijk - Op de A4 bij Rijswijk vond woensdagmiddag een aanrijding plaats in beide richtingen.


Rond één uur botsten in de richting van Amsterdam, op de parallelrijbaan naar de A13, een automobilist en een motorrijder op elkaar. Behalve de politie en ambulancedienst werd gezien de aard van de melding ook het MMT (Mobiel Medisch Team) met de traumahelikopter opgeroepen. 

Bij aankomst van de hulpdiensten bleek de inzet van de traumahelikopter niet nodig; de komst ervan werd gecanceld. De motorrijder is door ambulancepersoneel onderzocht en vervolgens naar het ziekenhuis vervoerd. De afrit op de A4 naar de Plaspoelpolder en Drievliet/A13 werd ten tijde van het ongeval afgezet.

Ook de oprit van de A4 vanuit de Plaspoelpolder in de richting van Amsterdam werd door de politie afgesloten. Een bergingsbedrijf heeft beide voertuigen weggesleept.

Toen de afhandeling van deze aanrijding nog gaande was, gebeurde op de rijbaan richting Rotterdam ook een aanrijding, net voor afrit Rijswijk/Prinses Beatrixlaan. Daar had een kort-staart aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een bestelauto. Eén bestuurder is in de ambulance onderzocht.

Een bergingsbedrijf heeft één van de voertuigen weggesleept. 

Foto's: Danny Botman

A4 richting Amsterdam:

AADgyu.JPG

MKMlK1.JPG

S9ZB1f.JPG

7v36Cv.JPG

oMuI0N.JPG

C6DebZ.JPG

A4 richting Rotterdam:

UzfaoO.JPG

6ZGIJM.JPG

6WMKZP.JPG

8biSx1.JPG