Persoon gewond na uitparkeerfout Scheveningen | Regio15.nl

Persoon gewond na uitparkeerfout Scheveningen

Den Haag - Een automobiliste heeft vandaag iemand verwond nadat zij bij het uitparkeren de macht over het stuur verloor.


Om half twee schepte de bestuurster de onfortuinlijke voetganger op een parkeerterrein aan de Nieuwe Parklaan. De voetganger raakte zwaargewond. De auto eindigde zo'n tien meter van de parkeerplaats af, schuin tegen een lantaarnpaal aan die half omver gereden was door de auto.

De voetganger maakte een behoorlijke smak en is door ambulancepersoneel ter plaatse onderzocht. Na de behandeling is het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere behandeling.

Behalve de voetganger heeft de bestuurster tijdens haar 'vlucht' ook twee geparkeerde auto's geramd. De schade bleef daarbij beperkt tot plaatschade.

Tijdens het onderzoek naar het ongeval oordeelde de politie dat het niet verantwoord was om de bestuurster haar rijbewijs te laten houden. Haar rijbewijs is daarom ingevorderd en zal vermoedelijk pas na een rijvaardigheidskeuring weer worden teruggegeven.

Berger Vreugdenhil heeft de auto weer met vier wielen op de weg gezet en daarna afgetakeld naar de reparateur.

Video en foto's: Ivar Gieles

Z4ZwnB.JPG

JJMtcF.JPG

MruKVF.JPG

FaLHVx.JPG

c3lJ2Q.JPG

tZe1Nj.JPG

rzngPr.JPG

SvOEKF.JPG

EXbNTF.JPG