Zwaargewonde bouwvakker gevonden door collega | Regio15.nl

Zwaargewonde bouwvakker gevonden door collega

Leidschendam - Woensdagavond omstreeks zeven uur vond er een bedrijfsongeval plaats achter een hoekwoning aan de Populierenlaan.


Een bouwvakker trof in de schuur achter de woning zijn collega aan, die ongelukkig was gevallen. De bouwvakker allarmeerde een buurman in de Hazelaarlaan, die op zijn beurt 112 heeft gebeld.

Politie en ambulance werden samen met het Mobiel Medisch Team ter plaatse gestuurd. Het slachtoffer had een flinke hoofdwond en was volgens de buurman moeilijk aanspreekbaar.

Het MMT kwam ter plaatse met de traumahelikopter, welke vakkundig op een parkeerplaats aan de Lindelaan was geland. Terwijl ambulancepersoneel het slachtoffer in de schuur verzorgde, hebben agenten een deel van de heg verwijderd, om via deze route het slachtoffer naar de brancard te kunnen dragen.

Eenmaal op de brancard, werd het slachtoffer gefixeerd in een vacuüm matras en met spoed per ambulance naar het Westeinde ziekenhuis vervoerd. De arts van het Mobiel Medisch Team reed mee in de ambulance, dus de traumahelikopter is even later op het dak van het Westeinde ziekenhuis geland om de arts weer op te halen.

Video: Sander Paardekooper

Foto's: Sander Paardekooper, Shane Alders en Roy Wolters

mlJiSg.JPG

bWdLSg.JPG

coCHrC.JPG

4R74d7.JPG

W0dDDP.JPG

TzS3sR.JPG

G6P3q2.JPG

e7bRu6.JPG

47xF9x.JPG

3E68JB.JPG

M4en2a.JPG

0hiEaI.JPG