Sportlaan afgesloten na kop-staart botsing | Regio15.nl

Sportlaan afgesloten na kop-staart botsing

Den Haag - Op de Sportlaan heeft vanmorgen een kop-staart botsing plaats gevonden waarbij twee personen gewond zijn geraakt.


Op het gedeelte van de Sportlaan tussen de Vliegenvangerlaan en de Wildhoeflaan reed kort voor half twaalf op zijn voorganger. Van het voorste voertuig klaagden de bestuurder als de bijrijdster over nek- en/of rugklachten.

Politie en ambulance kwamen met spoed ter plaatse. Toen duidelijk was dat beide personen nagekeken diende te worden, werd er een tweede ambulance gevraagd ter plaatse te komen.

De bijrijdster kon met hulp ambulancepersoneel uit de auto stappen en zelf de ambulance in lopen. De bestuurder is later door het tweede ambulanceteam op de brancard geplaatst.

Na controle in de ambulance was er geen noodzaak voor vervoer van de bijrijdster, zij kon zelf de ambulance uit lopen. De bestuurder is wel naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere behandeling.

Als gevolg van het ongeval werd de gehele Sportlaan afgesloten tussen de Wildhoeflaan en de De Savornin Lohmanlaan. Bestuurders moesten tijdelijk omrijden over de Daal en Bergselaan, die als gevolg van de omrijders volledig vastliep.

De VOA heeft op verzoek van de verkeerspolitie onderzoek verricht. De bestuurder die achterop reed is aangehouden omdat hij vermoedelijk te veel had gedronken.

Foto's: Dejan Jeremic

yNLowB.JPG

xB4AH4.JPG

4Hqr0g.JPG

eHEcZV.JPG

MBgqEt.JPG

N1dzTx.JPG

0pMBgy.JPG

k7TYIl.JPG

Ghcfxk.JPG

lTgnKS.JPG

eIaEjw.JPG

kFYJHz.JPG