Ravage op de A12 na onwelwording vrachtwagenchauffeur | Regio15.nl

Ravage op de A12 na onwelwording vrachtwagenchauffeur

Zevenhuizen - Een vrachtwagenchauffeur is vanavond onwel geworden op de A12 richting Gouda met veel schade als gevolg.


Rond half tien vond het ongeval plaats ter hoogte van Zevenhuizen. Een agent in vrije tijd was onderweg naar zijn nachtdienst en heeft het ongeval zien gebeuren waarop hij direct zijn collega's waarschuwde.

Brandweer, ambulance, politie en Rijkswaterstaat werden direct gealarmeerd en ter plaatse gestuurd. Nadat de eerste eenheid ter plaatse was en de situatie werd doorgegeven aan de meldkamer, werd ook de traumahelikopter uit Rotterdam gealarmeerd.

De vrachtwagenbestuurder heeft tijdens zijn onwelwording de barriers in het midden van de snelweg geramd, en is langs de middengeleiders blijven schuren tot hij bovenop een viaduct tot stilstand kwam.

Ambulancepersoneel heeft in samenwerking met het MMT het slachtoffer behandeld. Op verzoek van het medisch personeel zijn motoragenten van de Verkeerspolitie ter plaatse gekomen om hen naar het ziekenhuis te begeleiden.

De VOA is ter plaatse gekomen om onderzoek te verrichten naar het ongeval. In verband met het ongeval is de A12 lange tijd in beide richtingen afgesloten geweest. Nadat het slachtoffer naar het ziekenhuis vervoerd was werden op beide rijbanen weer één rijstrook vrijgegeven.

Video: Dejan Jeremic

 

Foto's: Donny Kooistra, Dejan Jeremic en Sven Poeze

UGiYKc.jpg

Qc94mR.jpg

pIW3np.JPG

N0rrKq.JPG

Q63r7U.JPG

hGSumQ.JPG

HVuYiv.JPG

hb0ORA.JPG

shSKit.JPG

5NDHuy.JPG

J0GgRW.JPG

jdIPYJ.JPG

vuwxfU.JPG

AFXG2I.JPG

w IMG 7948

w IMG 7966