Scooterrijder gewond na botsing met fietster | Regio15.nl

Scooterrijder gewond na botsing met fietster

Den Haag - De bestuurder van een scooter is vanmiddag gewond geraakt nadat hij in botsing was gekomen met een fietsster op de Oude Haagweg.


Even na vijf uur kruisten de scooterrijder en de fietster de Groen van Prinsterlaan. Aan de overkant van de kruising wilde de scooterrijder de fietsster inhalen, maar de fietster sloeg linksaf, terwijl zij aan de rechterkant van het fietspad reed.

Door nog onbekende oorzaak zag zij tijdens het afbuigen de inhalende scooterrijder over het hoofd, waarna beide partijen met elkaar in botsing kwamen.

Meerdere getuigen stopten om eerste hulp te verlenen en 112 te bellen. Op basis van de melding werden twee ambulances en het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam gealarmeerd. Halverwege de vlucht werd de komst van het MMT gecanceld.

Het slachtoffer is op een vacuümmatras gelegd en op de brancard geplaatst. Na behandeling in de ambulance is het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Om meer duidelijkheid te krijgen over de positie en snelheid van betrokken partijen is de VOA ter plaatse gekomen om onderzoek te verrichten. Verkeer kon tijdens het ongeval en de afhandeling ervan gewoon passeren. Alleen fietsers en voetgangers moesten korte tijd om de afzetting heen lopen.

Foto's: Nick van der Toorn, Nick van Mourik en Dejan Jeremic

r4Re0U.JPG

riz8Tq.JPG

JmjkcF.JPG

xV31O0.JPG

InmQj4.JPG

X21WWm.JPG

UXMaWJ.JPG

NDHJxB.JPG

0qA2qU.JPG

dK00uz.JPG

j6vuLC.JPG

RouL7j.JPG