Traumaheli ingezet bij ongeval op het Gagelland | Regio15.nl

Traumaheli ingezet bij ongeval op het Gagelland

Wateringen - Om kwart voor vijf vanmiddag is op het Gagelland een personenauto in botsing gekomen met een scooterrijdster, waarbij de scooterrijdster zwaargewond raakte.


De bestuurster van de scooter reed op het fietspad parallel aan de Dorpskade en wilde het Gagelland oversteken, maar kreeg daarbij geen voorrang van de witte auto.

Als gevolg van de botsing kwam de vrouw ten val en raakte zwaargewond. Omstanders belden direct 1-1-2, waarna de meldkamercentralisten direct een ambulance, het MMT en meerdere politie-eenheden alarmeerde.

Het slachtoffer had flinke verwondingen en werd op de brancard geholpen door het ambulancepersoneel. Korte tijd later landde de traumaheli met het MMT uit Rotterdam, waarvan de arts en de verpleegkundige het personeel in de ambulance ging ondersteunen.

Agenten van de verkeerspolitie zijn ter plaatse gekomen gezien het letsel, zodat een eventuele ambulancebegeleiding direct geboden kon worden.

Na eerste verzorging in de ambulance is het slachtoffer met spoed naar het MCH lokatie Westeinde vervoerd. De arts van het MMT is meegereden met de ambulance en bij het ziekenhuis opgehaald dor de traumahelikopter.

Analisten van de VOA zijn met spoed ter plaatse gekomen in verband met de verkeersdrukte. Zij hebben ter plaatse sporenonderzoek verricht en ook de voertuigen nader bekeken.

Video en foto's: Dejan Jeremic, Cees de Kleyn en Nick van Mourik

JunXbn.JPG

XiUNto.JPG

8TmfY2.JPG

YH7HVB.JPG

3HhygL.JPG

MmDzzP.JPG

w TDK 7731

OB0gT8.JPG

HVsmHn.JPG

rS2fvF.JPG

w TDK 7736

w TDK 7738

w TDK 7743

Lfz9QE.JPG

5puNWa.JPG

ZPY3zD.JPG

xhJTKH.JPG

Est8Ym.JPG

JD69uF.JPG

De landing van de traumahelikopter bij het MCH/Westeinde ziekenhuis.

b0rkGc.JPG

ldBxw7.JPG

Y8QnEY.JPG