Auto over de kop na aanrijding op de A12 | Regio15.nl

Auto over de kop na aanrijding op de A12

Den Haag - Badgasten en andere bezoekers aan Den Haag en Scheveningen die dachten na een fijne, zonnige, doch vermoeiende dag snel naar huis te kunnen, kwamen ietwat bedrogen uit.


Tenminste, als zij van de auto gebruik maakten en over de A12 / Utrechtsebaan de stad verlieten.

Even voor zeven uur is namelijk op de Utrechtsebaan een auto over de kop geslagen. Hierdoor werden twee van de drie rijstroken ter plaatse afgesloten en ontstond er een fikse file, die al op het Malieveld begon.

Het ongeval gebeurde ter hoogte van hectometerpaaltje 4,0. Een bestelbus reed over de meest linker rijstrook (rijstrook 1), toen vanaf de middelste rijstrook een personenauto plots naar links kwam. De bestelbus raakte met zijn rechter voorkant de linker achterkant van de personenauto. Die begon daarop te tollen en sloeg over de kop.

Het ambulancepersoneel heeft zich over de inzittende van de auto ontfermd en wonderwel hoefde die niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd. Berger Vreugdenhil heeft de zwaar beschadigde auto op z'n wielen gezet en daarna afgevoerd. De bestelbus had nauwelijks schade, dus die kon gewoon weer mee met de bestuurder.

Video en foto's: Sander Paardekooper

Zbqcpx.JPG

s4EXZz.JPG

qBpvAL.JPG

irQhse.JPG

sTFewk.JPG

eb7wMY.JPG

koh839.JPG

9Ww3xO.JPG

lOx6xr.JPG

dHyoU0.JPG