2 bezorgscooters aangereden in Den Haag | Regio15.nl

2 bezorgscooters aangereden in Den Haag

Den Haag - Op de Gedempte Gracht en op de Hooftskade zijn donderdagavond 2 bezorgscooters betrokken geraakt bij een ongeval.


Het eerste ongeval vond plaats omstreeks kwart voor negen op de Gedempte Gracht. Een aanrijding tussen een bezorgscooter en een personenauto, waarbij de bestuurder van de bezorgscooter ter plaatse door ambulancepersoneel is onderzocht.

Het tweede ongeval vond plaats omstreeks tien uur op de Hooftskade. Bij deze aanrijding klapte de bestuurder van de bezorgscooter over de motorkap van de auto en maakte hij volgens omstanders een salto en kwam hij met een behoorlijke klap op de grond terecht. Bij de aanrijding werd ook nog een geparkeerde auto geraakt door de scooter in zijn val.

De Hooftskade werd door het ongeval afgesloten en een ambulance kwam ter plaatse voor de bestuurder van de bezorgscooter. Hoewel hij een flinke klap had gemaakt, kwam hij blijkbaar goed terecht, want na onderzoek in de ambulance hoefde hij niet naar het ziekenhuis vervoerd te worden. Wel had hij diverse kneuzingen en blauwe plekken.

Video en foto's: Sander Paardekooper

Locatie Gedempte Gracht:

w GedempteGracht IMG 7047

w GedempteGracht IMG 7049

Locatie Hooftskade:

ynddHu.JPG

RoxN8P.JPG

QLxqTq.JPG

HkLuVW.JPG