Als een luciferhoutje afgebroken | Regio15.nl

Als een luciferhoutje afgebroken

Den Haag - Een boom aan de Rijswijkseweg was vanavond geen partij voor een 2,5 ton zware SUV.


Aan het einde van de avond reed er volgens omstanders een witte Range Rover Sport 'snoeihard' over de Rijswijkseweg.

Dat kon niet goed gaan..... en dat bleek: tussen de Bontekoestraat en de van Leeuwenhoekstraat raakte de bestuurder een geparkeerde auto. Door de aanrijding raakte de bestuurder de macht over het stuur kwijt en botste daarne frontaal op een boom, die als een luciferhoutje afbrak.

Hierna schoot de auto nog een paar meter door en nam hierbij nog de achterkant van een andere geparkeerde auto mee. Die op zijn beurt weer naar voren schoot om daarbij de laatste, een derde, geparkeerde, auto te raken.

Meteen werd er met spoed een ambulance gevraagd voor de bestuurder van de SUV. Maar die had heel andere plannen en wist niet hoe snel hij (of zij) uit de auto moest komen en zette het op een lopen. Agenten stelden ter plaatse een onderzoek in naar de identiteit van de bestuurder.

Sommige omstanders vonden het nodig om zich te bemoeien met de gang van zaken ter plaatse en hinderden hierbij de agenten. Die waren daar niet van gediend en hielden op zijn minst één omstander aan. Hij werd geboeid afgevoerd naar het politiebureau.

De verkeerspolitie heeft diverse sporen veiliggesteld en deze op beeld vastgelegd. De brandweer heeft geassisteerd met het verwijderen van de boom, die bovenop de auto's terecht was gekomen. Na het onderzoek heeft Vreugdenhil alle beschadigde auto's afgesleept.

Foto's: Brain Roeten, Rene Hendriks en Ruben van Essen

N4rRmP.JPG

w DSC 0108

yXVYuT.JPG

akjS9i.JPG

iwazsw.JPG

FjIEWA.JPG

aj1l6O.JPG

FWnibq.JPG

VZCBtG.JPG

Q9hnjy.JPG

FSlhyA.JPG

eMAWoO.JPG

70Su1u.JPG

lnrn4j.JPG

IUCx4J.JPG

sCqzpB.JPG

gQ7R1E.JPG