Teveel wodka nekt vrachtwagenchauffeur... | Regio15.nl

Teveel wodka nekt vrachtwagenchauffeur...

Den Haag - Met een grote truck met oplegger over een klein bruggetje rijden is voor velen al een hele prestatie....


Met een stuk in je kraag wordt zo'n bruggetje al gauw een bijna niet te nemen hindernis.

Een Russische vrachtwagenchauffeur heeft dat vanmiddag ondervonden op de Dorpskade. Terwijl bezoekers van het nabijgelegen restaurant 'De Bonte Haas' min of meer geamuseerd dan wel verbaasd toekeken, wist de chauffeur in kwestie het te presteren om de vrachtwagencombinatie op het bruggetje klem te rijden. De opbouw had hij toen al aan gort gereden, toen hij een kilometer daarvoor onder een fietserstunneltje door probeerde te rijden.

De toegesnelde agenten hadden aan één blik genoeg en hebben de chauffeur na een blaasproef aangehouden. De chauffeur bleek dusdanig veel aan Bachus te hebben geofferd, dat hij onderweg naar de politiewagen over zijn benen struikelde.

Later bleek dat de brokkenpiloot 'op weg naar de brug' ook al meerdere keren schade had gereden. Men zal proberen om de kosten van het herstel op de man c.q. zijn werkgever te verhalen, maar belangrijker is dat er geen gewonden zijn gevallen.

Resultaat van dit alles is nu wel dat de Dorpskade ter plaatse is afgesloten en dat een bergingsbedrijf de vrachtwagen moet gaan vlot trekken.

Foto's en video: Daan van den Ende

suHiox.JPG

NUYGTT.JPG

9hnQE0.JPG

mWrK1S.JPG

TQVmzw.JPG

8fnTrL.JPG

VV3k86.JPG

LBdoCI.JPG

Yz97oB.JPG

tN5cSl.JPG

pfKca2.JPG

4vUxlw.JPG

jlTQFz.JPG

Op een nabijgelegen parkeerplaats zijn wat stille getuigen te vinden. Niet gezegd dat deze vrachtwagenchauffeur heeft meegedaan met dit drankfeest, maar het zijn wel opmerkelijke taferelen nabij mensen die hun brood verdienen met het besturen van grote vrachtwagens. 

FGXVp9.JPG

DvODEd.JPG