Auto op z'n kant door pepermuntje op de Erasmusweg | Regio15.nl

Auto op z'n kant door pepermuntje op de Erasmusweg

Den Haag - Voor de tweede keer in enkele dagen tijd is een auto op de Erasmusweg na een ongeval niet op vier wielen geëindigd.


Nadat donderdag al een auto op de rijbaan richting Troelstrakade op z'n dak belandde, kwam vanmiddag op dezelfde rijbaan bij een ongeval een auto op z'n kant terecht.

Omstreeks tien over half vijf verloor een automobiliste de macht over het stuur op het gedeelte tussen de Van Ruysbroekstraat en de Reviusstraat en botste op vier geparkeerde auto's. Hierna kwam haar auto op z'n zijkant tot stilstand.

Het ongeval zou volgens de politie zijn ontstaan omdat de bestuurster in de auto een pepermuntje wilde pakken en daarbij even niet goed oplette.

De bestuurster werd met hulp van voorbijgangers en personeel van een passerende ambulance uit haar penibele situatie geholpen. Hierna is zij in de ambulance onderzocht op eventuele verwondingen. Wonderwel hoefde de dame niet te worden meegenomen naar het ziekenhuis. Zij heeft een lift naar huis gekregen van de eigenaar van één van de geparkeerde en beschadigde auto's.

De Verkeerspolitie heeft onderzoek gedaan naar dit ongeval. De rijbaan was - net als donderdag - enige tijd afgesloten.

Video en foto's: Ferrie van der Geer

hYyPd5.jpeg

OJnjd9.jpeg

ugASAu.jpeg

6mRZPt.jpeg

6O2zEr.jpeg

lC8Idf.jpeg