Motorrijder onderuit en politie agent aangereden Raamweg | Regio15.nl

Motorrijder onderuit en politie agent aangereden Raamweg

Den Haag - Een 27-jarige motorrijder uit Zoetermeer is vanmiddag hard ten val gekomen op de Raamweg, ter hoogte van de kruising met de Wassenaarseweg.


Het betreft een eenzijdig ongeval; doordat de motorrijder vermoedelijk de controle verloor over zijn leenmotor, veroorzaakte hij bij het optrekken een 'wheely' en kwam hierna ten val.

Gezien de ernst van de verwondingen werden twee ambulances en een traumahelikopter ter plaatse gestuurd. De helikopter landde op het Malieveld.

Nadat de motorrijder gestabiliseerd was, is hij met spoed naar het Westeinde ziekenhuis vervoerd. De motor kwam een 100 meter verderop tot stilstand, en is zeer waarschijnlijk total-loss.

Op de Raamweg ontstond door de afsluitingen een verkeerschaos. Tijdens het afhandelen van het incident werd een politieman die het verkeer stond te regelen, aangereden door een personenauto. Het personeel van de tweede ambulance en de traumahelikopter ontfermden zich direct over de onfortuinlijke agent. Gelukkig vallen de verwondingen op het eerste gezicht mee; na controle kon de politie agent zelf naar de ambulance lopen. Hij is uiteindelijk zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd, maar mocht na behandeling weer naar huis.

De Raamweg is in beide richtingen volledig afgesloten t.b.v. de hulpverlening en het sporenonderzoek.

Video en foto's: Nick van Mourik

yqYR8h.JPG

4Gf6t9.JPG

YpyxZZ.JPG

IHUNWP.JPG

pGO6IB.JPG

Gm7aLj.JPG

732fxL.JPG

zH5dkb.JPG

BfRhc9.JPG

gZ05rV.JPG

a6de3M.JPG

a7xMX5.JPG

aoWgie.JPG

uE5c2U.JPG

uIgwWJ.JPG

Pt6YYr.jpg

pchBAy.JPG