Gewonde bij ongeval Wippolderlaan Wateringen | Regio15.nl

Gewonde bij ongeval Wippolderlaan Wateringen

Wateringen – In de nacht van vrijdag op zaterdag is bij een verkeersongeval op de Wippolderlaan/N211 een persoon gewond geraakt.


Bij het ongeval, dat omstreeks kwart voor twee plaatsvond, waren twee voertuigen betrokken, waaronder het voertuig van een beveiligingsbedrijf.

Beide voertuigen reden over de Wippolderlaan in de richting van de A4, toen de medewerker van het beveiligingsbedrijf net voor de verkeerslichten met de Laan van Wateringseveld door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur verloor.

Hij heeft hierbij een andere weggebruiker geramd, is vervolgens tegen een verkeerspaal gebotst en is enkele meters verder tot stilstand gekomen. De tegenpartij is over de middengeleider heen gereden en is in de andere rijrichting tot stilstand gekomen.

Beide bestuurders zijn door de ambulancedienst gecontroleerd op verwondingen. Uiteindelijk bleek het noodzakelijk de medewerker van het beveilingsbedijf per ambulance te vervoeren naar het HagaZiekenhuis aan de Leyweg. Tijdens deze rit is een agent met de ambulance meegereden. Onbekend is wat hiervoor de reden is.

Bergingsbedrijf Vreugdenhil heeft beide voertuigen afgesleept naar haar nabijgelegen depot.

Foto’s: Tim de Kleijn

w TDK 0293

w TDK 0299

w TDK 0300

w TDK 0302

w TDK 0303

w TDK 0305

w TDK 0308

w TDK 0316

w TDK 0328