Langere ochtendfile A4 richting Leiden door ongeval | Regio15.nl

Langere ochtendfile A4 richting Leiden door ongeval

Leidschendam - Bij een ongeval op de parallelrijbaan op de A4 is een motorrijder gewond geraakt.


Rond tien voor acht kwam de melding van het ongeval binnen bij de meldkamer. Direct werden ambulance, politie en een weginspecteur naar de ongevalslokatie gestuurd.

De motorrijder is bij het ongeval gewond geraakt op de A4 tussen de af- en toerit 'Leidschendam'. Ambulancepersoneel heeft het slachtoffer nagekeken op verwondingen.

Door het ongeval moesten de twee rijstroken worden afgesloten en werd verkeer over de vluchtstrook geleid. Door een 'gat' in het verkeer reed het verkeer zelfs op een gegeven moment de afrit af en niet meer langs het ongeval.

Bergingsbedrijf Vreugdenhil is ter plaatse gekomen om de beschadigde motor af te voeren. Nadat politie en ambulance vertrokken bleef de weginspecteur ter plaatse om de weg vrij te maken en de verkeerscentrale te vragen de kruizen weg te halen.

Nog voordat de weg werd vrijgegeven - maar net nadat de politie van het toneel was verdwenen - reden automobilisten massaal onder de rode kruizen door. Wellicht omdat mensen vermoeden dat de weginspecteur niet kan bekeuren voor dit feit, maar voor die mensen hebben we slecht nieuws. Het is onbekend of de weginspecteur boetes heeft uitgeschreven.

Video en foto's: Dejan Jeremic

R9s0ID.JPG

bbiZo5.JPG

aF1Dey.JPG

l548nl.JPG

T0dVpr.JPG

6rb4zL.JPG

oJawBN.JPG

eu8TGf.JPG

IuKH9W.JPG

3b9C6U.JPG

BO36Hs.JPG

D25N2b.JPG

8fLGZi.JPG

jgEiE4.JPG