Twee ongevallen: wéér op de A4 richting Leiden | Regio15.nl

Twee ongevallen: wéér op de A4 richting Leiden

Leidschendam - Het is vandaag 'raak' op de A4 richting Leiden: Voor de tweede en derde keer heeft er vandaag een ongeval met letsel plaatsgevonden.


Vanmorgen vond er al een ongeval plaats ter hoogte van Leidschendam.

Vanmiddag vond er om vijf uur een kop-staart botsing plaats op de A4 op het Prins Clausplein. Op de rechter rijstrook, die tevens de afrit naar Leidschendam is. reed een bestuurder achterop een andere auto. 

Direct ontstond er een lange file op de uitrit en op de verbindingsweg vanaf de A13. De bestuurders belden met de meldkamer en vervolgens kwamen politie en ambulance ter plaatse. Eén inzittende meldde nek- en/of rugklachten te hebben.

De rechter rijstrook werd afgezet door de Verkeerspolitie. Berger Vreugdenhil is ter plaatse gekomen voor de berging.

Rond kwart over zes vond het derde ongeval op deze rijbaan plaats, ditmaal tussen de toerit Leidschendam en afrit Zoeterwoude-Dorp. Drie personenauto's zijn hierbij betrokken geraakt.

Een vrouwelijke inzittende van het achterste voertuig is door een ter plaatse gekomen ambulancebemanning nagekeken op verwondingen. Zij kon haar weg na controle weer vervolgen.

Medewerkers van Vermeulen IM zijn ter plaatse gekomen om op aanwijzing van de weginspecteur twee rijstroken af te zetten, wat tot flinke filevorming leidde.

Nadat de berger ook hier een auto had afgetakeld, werd de A4 wederom vrijgegeven.

Bij beide ongevallen werd het rode kruis flink genegeerd. De politie heeft kentekens opgeschreven om later een proces verbaal uit te schrijven.

Foto's: Dejan Jeremic (A4 bij het Prins Clausplein)

KVcfjI.JPG

45Cyeo.JPG

I1ndPj.JPG

w9iJSi.JPG

Foto's: Dejan Jeremic (A4 na toerit Leidschendam)

bVfX5F.jpg

r1r591.JPG

hGeTkD.JPG

Lz3x2K.JPG

rVxrDW.JPG

8wdn5N.JPG

MjPIVW.JPG