Lichtgewonde bij aanrijding op de Rijswijkseweg | Regio15.nl

Lichtgewonde bij aanrijding op de Rijswijkseweg

Den Haag - Bij een aanrijding op de Rijswijkseweg is vanavond 1 persoon lichtgewond geraakt.


Een automobilist kwam vanuit de Wenkebachstraat en wilde de Rijswijkseweg op rijden, toen daar van rechts een snorscooter aan kwam rijden (tegen de rijrichting in). De automobilist zag de scooter niet aankomen (hij keek naar links en niet naar rechts) en een aanrijding was het gevolg.

De automobilist had amper schade en vond het niet nodig om ter plaatse te blijven. Hij gaf zijn telefoonnummer aan de bestuurder van de scooter om op een later moment het schadeformulier in te vullen. De automobilist verliet vervolgens de plaats van het ongeval, terwijl de bestuurder gewond op de kruising achterbleef.

De hulpdiensten werden gebeld en politie en ambulance kwamen ter plaatse. De gewonde scooterbestuurder is ter plaatse nagekeken door ambulancepersoneel. De verwondinen vielen mee en hij hoefde niet naar het ziekenhuis.

De politie heeft telefonisch contact opgenomen met de bestuurder van de auto en hem verzocht om direct terug te komen naar de plaats van het ongeval. Na een paar minuten was hij weer ter plaatse en heeft toen konden beide bestuurders ter plaatse het schadeformulier invullen.

Foto's: Sander Paardekooper

w Rijswijkseweg SBF51711

w Rijswijkseweg SBF51714

w Rijswijkseweg SBF51719

w Rijswijkseweg SBF51725

w Rijswijkseweg SBF51730

w Rijswijkseweg SBF51736