Motoragent zwaargewond na aanrijding Loosduinseweg | Regio15.nl

Motoragent zwaargewond na aanrijding Loosduinseweg

Den Haag - Een motoragent van de eenheid Den Haag is vanmiddag zwaargewond geraakt bij een ongeval op de Loosduinseweg.


De motoragent kwam rond kwart voor vier op de kruising met de Fahrenheitstraat in botsing met een busje. Of de agent onderweg was naar een melding en/of optische en geluidsignalen voerde is niet bekend.

Gelijk na de aanrijding spoedden meerdere ambulances en het Mobiel Medisch Team met de traumahelikopter uit Amsterdam zich ter plaatse. De agent is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd; het MMT was toen net geland. Over de toestand van de agent is verder nog niets bekend.

De VOA doet op het kruispunt onderzoek naar het ongeval. Het kruispunt is hiertoe afgesloten. Ook vanuit de lucht zijn, door een politiehelikopter, opnames gemaakt van de locatie van het incident.

Update 18 oktober: de motoragent maakt het inmiddels naar omstandigheden wel en is buiten levensgevaar en bij kennis.

Update 26 februari 2017: Een bericht van motoragent Martin staat op de Facebookpagina van de 'Thin Line Bracelets':

"Op 17 oktober 2016, was ik, Martin, de motoragent die op de Loosduinseweg met de Fahrenheitstraat te 's-Gravenhage, een aanrijding heeft gehad. Na drie weken in het ziekenhuis te hebben gelegen, ben ik naar het Sophia revalidatiecentrum gebracht. In het revalidatiecentrum ben ik een maand intern opgenomen geweest. Sinds 7 december 2016 ben ik ontslagen uit het revalidatiecentrum en mocht ik weer naar huis. Echter ben ik nog niet klaar met het revalideren. Ik wil iedereen via deze weg bedanken voor de steun, aandacht en de kaarten welke ik heb mogen ontvangen. Het heeft en geeft me nog steeds veel kracht, bedankt!"

Video: Nick van der Toorn

Foto's: o.a. Aad Nieuwmans en Nick van der Toorn

w DSC 0368

S2J7oU.JPG

eL8O1m.JPG

5OZ8yG.JPG

9PLReM.JPG

rTEwb5.JPG

OuE71S.JPG

Wrqfa5.JPG

MKSq5A.JPG

sZtAoz.JPG

VwJpuE.JPG

3KNLdC.JPG

99orl0.JPG

ArADAO.JPG

Ij3HB5.JPG

BO1yX5.JPG

mMyYTb.JPG

IkLwnx.JPG