Auto van de weg geraakt Zwaardslootseweg | Regio15.nl

Auto van de weg geraakt Zwaardslootseweg

Zoetermeer – Op de Zwaardslootseweg heeft vanmiddag een éénzijdig ongeval plaatsgevonden. Hierbij raakte één persoon gewond.


Het ongeval vond plaats tussen de kruising met de Filmlaan en de rotonde met de Aïdaschouw. De personenauto kwam vanaf de Filmlaan, raakte door nog onbekende oorzaak ter hoogte van de fietsbrug van de weg en belandde in een greppel.

Twee ambulances, de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam en de brandweer zijn ter plaatse gekomen om het slachtoffer uit haar voertuig te bevrijden.

Het slachtoffer is op een vacuümmatras gelegd en hierna is zij met spoed en onder begeleiding van politiemotoren vervoerd naar het Westeinde ziekenhuis in Den Haag. De arts van de traumahelikopter is meegereden in de ambulance. De overige leden van het MMT zijn naar het ziekenhuis gevlogen om daar de arts weer op te halen.

De Verkeerspolitie is ter plaatse gekomen en heeft besloten een onderzoek in te stellen naar de exacte toedracht van het ongeval. Tijdens het ongeval en de bergingswerkzaamheden was de Zwaardslootseweg in beide richtingen volledig afgesloten.

Foto's: Martin van Oostveen en Roy Wolters

ZsxUXl.JPG

quOjpz.JPG

JxBDao.JPG

AcmWbr.JPG

ZAI0CH.JPG

SGKBsO.JPG

teEaw9.JPG

jthtnk.JPG

NuLMNE.JPG

a2OMM1.JPG

RHq4el.JPG

SZTq00.JPG

iz7vS8.JPG