Verkeershinder na sprong op de Utrechtsebaan | Regio15.nl

Verkeershinder na sprong op de Utrechtsebaan

Den Haag - Vanmorgen is een persoon op het wegdek van de A12/Utrechtsebaan terecht gekomen. Waarschijnlijk is hij/zij naar beneden gesprongen.


Dat gebeurde op de kruising van de Utrechtsebaan met de Bezuidenhoutseweg. Vermoedelijk gaat het om een poging tot zelfdoding. De telefoon van het slachtoffer is op de richel boven 'plaats incident' achtergelaten.

Om het slachtoffer bij te staan werd behalve een ambulance ook een traumahelikopter ter plaatse gestuurd. Die helikopter landde op het Malieveld.

Gedurende de hulpverlening was de recher rijstrook van de Utrechtsebaan 'stad uit' afgesloten voor het verkeer. Uiteindelijk werd de Utrechtsebaan zelfs helemaal afgesloten 'stad uit'.

Na enige tijd is het slachtoffer met spoed naar het Westeinde ziekenhuis vervoerd. De arts van de traumahelikopter is meegereden, en de helikopter is later naar het ziekenhuis toe gevlogen om de arts daar weer op te pikken.

Bijna een jaar geleden vond op dezelfde plek een vergelijkbaar incident plaats. Ook op de A13 bij Delft is dit al eens voorgekomen.

Foto's en video: Rene Hendriks


YwIf3j.jpg

t8YKLh.JPG

LSyNvP.JPG

naOQHS.JPG