Meerdere personen plegen woningoverval Loevesteinlaan | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Meerdere personen plegen woningoverval Loevesteinlaan

Den Haag - In de vroege donderdagochtend hebben meerdere mannen een overval gepleegd op een woning aan de Loevesteinlaan.


Het slachtoffer lag omstreeks half zes op bed toen er bij zijn voordeur werd aangebeld. Omdat hij dacht dat een vriend van hem, die niet lang daarvoor was vertrokken, wellicht iets vergeten was, deed hij nietsvermoedend de deur open.

In plaats van een vriend stonden er echter drie mannen voor de deur. De drie drongen de woning binnen, mishandelden en bedreigden het slachtoffer met een mes en doorzochten zijn woning.

Het drietal is vermoedelijk een uur in de woning geweest en is uiteindelijk vertrokken met persoonlijke eigendommen van het slachtoffer. Over zijn belagers kon het slachtoffer vertellen dat het lichtgetinte mannen met donkere kleding waren die onderling en tegen hem in de Turkse taal spraken.

De districtsrecherche onderzoekt de zaak en komt graag in contact met mensen die donderdagochtend vroeg mogelijk iets gezien of gehoord hebben in de omgeving van de Loevesteinlaan dat met deze overval te maken kan hebben. Wellicht heeft u de drie mannen voor of na de overval in de omgeving gezien of kunt u meer vertellen over hoe zij zich verplaatsten en waar zij naartoe gegaan zijn. De recherche aan Bureau Zuiderpark is bereikbaar via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.

i0AYoB.JPG

jFP4JZ.JPG

NcLZJu.JPG

QEEbRr.JPG

pCo8CK.JPG