Drukke spits door o.a. ongeval A4 richting Leiden | Regio15.nl

Drukke spits door o.a. ongeval A4 richting Leiden

Leidschendam - Een ongeval op de A4 heeft dinsdag de spits afgesloten met een flinke file.


Op de rijbaan tussen Leidschendam en Leiden vond nabij het verdrijvingsvlak (waar de weg van 4 naar 3 rijstroken gaat) een ongeval plaats tussen twee personenwagens.

De bestuurster van de achterste auto, van wie de airbags ontploft waren, had last naar aanleiding van het ongeval. Voor haar is een ambulance ter plaatse gekomen. Na controle is ze niet naar het ziekenhuis vervoerd.

Agenten van bureau Leiden zijn met meerdere voertuigen ter plaatse gekomen om de afzetting te maken, waar Rijkswaterstaat later in ondersteunde. Het verkeer kon het ongeval alleen over de rechter rijstrook passeren.

Meerdere personen kunnen 'fanmail' verwachten nadat zij de rode kruizen hebben genegeerd. Eén persoon haalde de file zelfs in over de vluchtstrook wat de bestuurder, net als die bij Waddinxveen, veel geld kostte.

Bergingsbedrijf Vreugdenhil is ter plaatse gekomen om beide voertuigen van de weg af te halen, waarna het verkeer weer van de volledige rijbaan gebruik kon maken.

Eerder zorgde een losse putdeksel op de A12 bij Zoetermeer en een kop-staart botsing op de A12 bij Voorburg al voor extra lange file's.

Foto's: Dejan Jeremic

Ksg4z0.JPG

O1HifV.JPG

uKNOzP.JPG

odjEqo.JPG

7kqynX.JPG

78Mc21.JPG

jbUqiN.JPG

u3xXQN.JPG