Forse aanrijding met meerdere gewonden van Alkemadelaan | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Forse aanrijding met meerdere gewonden van Alkemadelaan

Den Haag - Er heeft donderdagavond een ernstige aanrijding tussen twee personenauto's op de van Alkemadelaan plaatsgevonden.


Het ging door nog onbekende oorzaak fout ter hoogte van de gevangenis. Op basis van de meldingen werden meerdere ambulances en het traumateam naar het incident gestuurd. Het traumateam is niet zoals gebruikelijk met de helikopter ter plaatse gekomen, maar met de auto.

Bij aankomst van de hulpdiensten zaten in beide voertuigen nog slachtoffers. De slachtoffers konden niet zelfstandig het voertuig uitkomen en hadden mogelijk (ernstig) nek- en rugletsel. Om de slachtoffers op een veilige manier uit de auto te krijgen werd de brandweer ter plaatse gevraagd. 

Update: de bestuurder van de grijze auto is uit de auto. Van de zwarte auto is het dak eraf geknipt door de brandweer, om op die manier bij de inzittenden te kunnen.

Update 22:05: De inzittenden van de zwarte auto zijn eruit gehaald en liggen in de ambulance. Er zijn in totaal drie slachtoffers.

Update 22:15: De bestuurder van de grijze auto is met spoed (A1) naar het ziekenhuis vervoerd. De beide inzittenden van de zwarte auto worden nog ter plaatse behandeld. De VOA gaat de sporen van de aanrijding vastleggen.

Update 22:20: Eén van de inzittenden van de zwarte auto is ook met spoed (A1) naar het ziekenhuis vervoerd. De arts van het traumateam rijdt met deze patient mee in de ambulance, om de ambulancebemanning onderweg te ondersteunen. De VOA gaat onderzoek doen en berger Vreugdenhil gaat de auto's bergen.

Video: Ruben van Essen en Daan van den Ende

Foto's: Ruben van Essen, Donny Kooistra, Herman van der Woude en Daan van den Ende

QifUzJ.jpg

O4JJS7.jpg

1dB0Rr.JPG

xdgEGH.JPG

06Utod.JPG

cfYNqb.JPG

rJaQmd.JPG

b6citG.JPG

CHXofs.JPG

0E7hog.JPG

311hzO.JPG

UV6082.JPG

oN7nFq.JPG

o4K3lH.JPG

bdD6e6.JPG

M7PQPx.JPG

RnljXI.JPG

tYeYeG.JPG

AY5kYE.JPG

lwfPCm.jpg

ZSdBau.JPG

OtbrTN.JPG

wErQb8.JPG

WeL8KQ.JPG

RAWPqr.JPG

nhdlUf.JPG

pJpxXo.JPG

tnOXkY.JPG

AnuXh3.JPG

De verrichtingen van de hulpdiensten op de Van Alkemadelaan werden vanuit het duingebied nauwlettend gadegeslagen.

HP1Sbu.JPG