Als in een James Bond film... maar dan anders! | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Als in een James Bond film... maar dan anders!

Den Haag - Op de Loevesteinlaan is een 36-jarige man aangehouden die een auto had gecarjackt, een aanrijding had veoorzaakt en een andere auto probeerde te stelen.


Op de Cannenburglaan probeerde de 36-jarige Hagenaar verschillende passerende auto's te stoppen. Hij verkeerde in een verwarde en paniekerige toestand. Het lukte hem om een auto tot stoppen te dwingen door op de motorkap te springen, waarna hij bij de 53-bestuurster in de auto probeerde te stappen. Na een korte worsteling wisten de 53-jarige bestuurster en haar 10-jarige passagiertje uit de auto te stappen.

Hij is vervolgens met grote snelheid weggereden. Op de kruising van de Loevesteinlaan met de Melis Stokelaan heeft de man vervolgens een zware aanrijding veroorzaakt, waarbij enkele auto's voor het verkeerslicht werden geraakt, een railvoertuig van de HTM letterlijk van de rails werd gereden en een verkeerslicht omver werd gereden.

Na de aanrijding probeerde de man opnieuw in de auto van een passant te stappen, maar hij werd tegengehouden door omstanders en gekalmeerd. Hij werd vervolgens door politieagenten aangehouden en omdat de man gewond was werd hij met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De verdachte is bij de politie bekend als harddrugsgebruiker en zal na behandeling in het ziekenhuis, op een later moment door de politie worden verhoord.

De 53-jarige bestuurster en haar 10-jarige passagiertj bleven ongedeerd, maar waren door de diefstal erg geschrokken. Voor hen wordt slachtofferhulp ingeschakeld.

Als u getuige was maar de politie u nog niet heeft gesproken, wordt u verzocht te bellen met 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

Video: Ferrie van der Geer


Foto's: Jeffreyfoto.nl, Maurice Schotman en Ferrie van der Geer

Mp57YM.jpg

gCxT2c.jpg

bFlqIk.jpg

ASsUdR.JPG

uCUBHL.JPG

h7NWKE.JPG

pjY0Kj.JPG

FTTEjw.JPG

3qp4Iq.JPG

xhgcv0.JPG

KitaWW.jpg

T9lIim.jpg

K8DDUc.jpg

msG4zV.jpg

BKTmUW.jpg

3b3xB5.jpg

yiHZyU.jpg

xQklH9.jpg

MBfSuv.jpg

ljI5qX.jpg

h4xduO.jpg

sIYp8K.jpg

Hier op de kruising van de Loevesteinlaan met de Cannenburglaan begon de dolle rit van de man.

UExzdh.JPG

AUTWLZ.JPG

AVESnR.JPG