Fietser (86) omgekomen bij aanrijding Nieuweweg/N213 | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Fietser (86) omgekomen bij aanrijding Nieuweweg/N213

Honselersdijk - Bij een gecompliceerde aanrijding op de Nieuweweg/N213 is vanmiddag een 86-jarige fietser uit Honselersdijk als gevolg van zijn verwondingen overleden.


De fietser stak rond tien voor drie de weg over en kwam in botsing met een personenauto, die uit de richting van Poeldijk kwam. De fiets kwam na de aanrijding op de motorkap van een auto terecht, waarna de auto tegen de vrachtwagen botste.

De uitwijkende vrachtwagen heeft daarna de mast van een verkeersbord omver gereden; deze kwam op de personenauto terecht.

Ambulancepersoneel bracht de bestuurder van de auto met onbekend letsel naar het ziekenhuis. Agenten namen de vrachtwagenchauffeur voor verhoor mee naar het politiebureau.

Om de zwaargewonde fietser te verzorgen zijn twee ambulances en een traumahelikopter ter plaatse gekomen. De inspanningen van het ambulance- en MMT-personeel waren helaas tevergeefs; de fietser is ter plaatse overleden.

Nadat de reanimatie was gestaakt, is de ongevalslocatie afgezet met zwarte hekken.

De VOA is ter plaatse om de sporen van de aanrijding t.b.v. het latere onderzoek vast te leggen. Naar verwachting zal de Nieuweweg/N213 de komende uren nog afgesloten blijven.

Video: Nick van der Toorn en Nick van Mourik


Foto's: Nick van der Toorn, Nick van Mourik en Peter Looije

zRkP7k.jpg

1ma89P.JPG

yMygBG.jpg

VleARS.JPG

I4aWKn.JPG

caZP1s.jpg

oV2vOV.JPG

b7tRLB.JPG

OGNyiG.JPG

jeIl9H.JPG

IEq1VR.JPG

OLTOdI.JPG

m3eHbP.JPG

0wYKO5.JPG

DkznmQ.JPG

oaxguZ.JPG

ip76fa.jpg

REtxwp.JPG