Rijbewijsloze bestuurder vs scooter Veenweg Den Haag | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Rijbewijsloze bestuurder vs scooter Veenweg Den Haag

Den Haag - Een scooter is vanmiddag op de Veenweg in botsing gekomen met een personenauto.


Rond kwart voor twee kwamen de twee partijen met elkaar in botsing op de kruising van de Veenweg met het Fluiteendpad. Vanwege de ernst van de aanrijding werd behalve de ambulancedienst ook het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam gealarmeerd.

Het ambulancepersoneel constateerde dat de inzet van het MMT niet benodigd was en zodoende kon deze met de traumahelikopter retour naar het VU-ziekenhuis. De ambulancebemanning heeft de bestuurster van de scooter op straat gestabiliseerd en gereed gemaakt voor vervoer naar het ziekenhuis.

Het slachtoffer kreeg een vacuumspalk om haar been, zodat eventueel letsel tijdens het vervoer niet zou kunnen verergeren.

De bestuurder van de personenauto is door politieagenten opgevangen en er is een verklaring van hem opgenomen. Tijdens het afleggen van zijn verklaring bleek dat de bestuurder niet in het bezit was van een geldig rijbewijs.

De verkeerspolitie heeft in samenwerking met de verkeers ongevallenanalyse onderzoek gedaan naar de aanrijding en alle sporen daarvan op beeld vastgelegd. Een onderdeel van de scooter is door een agent en een buurtbewoner uit de sloot gevist.

Foto's: Roy Wolters en Patrick Kramer

Vnuzpj.JPG

kvgBkH.JPG

pUriTX.JPG

sPZDH9.JPG

xaCQzu.JPG

3GZT1t.JPG

yrgd16.JPG

NGw6Gk.JPG

C4BqH1.JPG

8nFIbp.JPG