Maaltijdbezorgers gewond bij aanrijdingen in Den Haag | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Maaltijdbezorgers gewond bij aanrijdingen in Den Haag

Den Haag - Twee maaltijdbezorgers zijn vanavond kort na elkaar gewond geraakt bij aanrijdingen in Den Haag.


Omstreeks half tien raakte een maaltijdbezorger zwaargewond bij een ongeval in de Kempstraat, ongeveer ter hoogte van de Wesselsstraat.

Het slachtoffer reed op zijn bezorgscooter in de richting van het Hobbemaplein, toen hij tegen het portier van een auto botste dat net door de automobilist werd geopend. De maaltijdbezorger liep daarbij ernstig beenletsel op.

Een ambulance kwam ter plaatse en ook de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team is ingezet. Het slachtoffer is gestabiliseerd en op een vacuümmatras gefixeerd. Daarna is hij met spoed naar het HMC Westeinde ziekenhuis vervoerd. De arts van het MMT is met de ambulance meegereden.

De Verkeerspolitie heeft onderzoek gedaan naar het ongeval.

Foto's: Patrick Kramer, Nick van der Toorn en Nick van Mourik

7lIOBG

YrDyKd

T4fucx

FE8MWB

KmXFzH.JPG

HN9zF3

S2nFCz

vB9TSr.JPG

TCy7VB.JPG

Amper een half uur later was het raak op de Fruitweg, nabij de rotonde met de Televisiestraat/Viaductweg. De bestuurder van een bezorgscooter probeerde daar een personenauto rechts in te halen, maar raakte daarbij de rechter buitenspiegel en kwam ten val.

Ook deze maaltijdbezorger raakte daarbij gewond. Hij kon weliswaar zelfstandig de ambulance in stappen, maar is wel overgebracht naar het ziekenhuis voor verder onderzoek.

De Fruitweg was door het ongeval enige tijd afgesloten in de richting van de Melis Stokelaan.

Foto's: Piet de Ruijter

w TDK 4093

w TDK 4096

w TDK 4108

w TDK 4112

w TDK 4113