Heftig ongeval op de A4 bij Leidschendam | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Heftig ongeval op de A4 bij Leidschendam

Leidschendam - Bij een heftig ongeval op de A4 bij Leidschendam zijn zaterdagochtend twee personen gewond geraakt.


De bestuurder van een jeep verloor vermoedelijk de macht over het stuur en kwam over de vangrail terecht. Vanwege de ernst van de melding werden er naast twee ambulances ook een traumahelikopter en de brandweer ter plaatse gevraagd.

De A4 was op één rijstrook na geheel afgesloten in de richting van Leiden. De traumahelikopter is op de A4 geland. Het verkeer werd via één rijstrook doorgelaten.

De bijrijder zat enige tijd in het voertuig en moest met behulp van de brandweer uit de jeep worden gehaald. De automobiliste kon wel zelfstandig uit de jeep komen en is door personeel van de ambulance nagekeken. 

De bijrijder is met spoed (A1) naar het ziekenhuis vervoerd. De automobiliste is zonder spoed (A2) naar het ziekenhuis vervoerd. In de auto zat ook nog een hond, de dierenambulance heeft de hond meegenomen en zal voor tijdelijke opvang zorgen. 

De VOA heeft onderzoek gedaan naar het ongeval. Ongeveer kwart over één was dat onderzoek afgerond en konden twee rijstroken worden vrijgegeven.

Op de rijbaan richting Rotterdam werd het linkerachterwiel van het voertuig aangetroffen. Vermoedelijk is dit wiel afgebroken tijdens het rijden, waarna de bestuurder de macht over het stuur verloor. Het wiel heeft op de andere rijbaan gelukkig geen andere voertuigen geraakt.

Foto's en video: Sander Paardekoper

HJXpSS.JPG

KeaCQ1.JPG

dbevmG.JPG

uzqRp1.JPG

98GLpe.JPG

b3BIUx.JPG

MeSZbD.JPG

OpIzAE.JPG

aDK6XD.JPG

GuP0tt.JPG

VP7Bj5.JPG

lyLnYh.JPG

D7KC0D.JPG

leQXQH.JPG

kO4KUH.JPG

6SrCqu.JPG

6gDNFS.JPG

FqJKrd.JPG

YrFiSD.JPG

eUCWOy.JPG

kcCtCt.JPG

9Aa5wP.JPG

qtvwz5.JPG

MRn2WR.JPG

J8P6pU.JPG

3PZf7H.JPG