Flinke file na ongeluk op A4 bij Prins Clausplein | Regio15.nl

Flinke file na ongeluk op A4 bij Prins Clausplein

Den Haag - Op de A4 ter hoogte van het Prins Clausplein heeft dinsdagavond een zwaar ongeval plaatsgevonden tussen twee personenauto's.


De melding kwam rond half zeven binnen bij de hulpdiensten die daarna massaal uitrukten. Ook het Mobiel Medisch Team (MMT) is vanuit Amsterdam uitgerukt omdat de situatie in eerste instatie vrij ernstig leek. Het MMT is later afbesteld omdat de verwondingen niet dusdanig waren dat daar dringend de hulp van een trauma arts bij nodig was.

In twee ambulances zijn de slachtoffers van het ongeval opgevangen. Beide slachtoffers zijn vervoerd naar het ziekenhuis, een van hen is met spoed onder A1 vervoerd. De brandweer heeft ter plaatse alleen hand en span diensten verricht.

De A4 was tijdens de hulpverlening en het daarop volgende VOA onderzoek grotendeels afgesloten voor het verkeer. Dit zorgde voor een grote file achter het ongeval, verkeer werd omgeleid via de A12.

Na het politie onderzoek isl de rijbaan gereinigd aangezien er een flinke hoeveelheid olie op de weg verspreid lag. Even na negen uur is op 1 rijstrook na de A4 weer vrijgegegen. Die laatste rijstrook bleef afgesloten ivm spoedraparatie van de linker vangrail.

Video: Sander Paardekooper

Foto's: Sander Paardekoper en Danny Botman

SqgZ3l.JPG

5yMuVD.JPG

69DWjp.JPG

cEclGZ.JPG

fOJGZz.JPG

GtnCfW.JPG

qTFmIm.JPG

K6datt.JPG

5IL5yB.JPG

qeDmNK.JPG

s4LOBP.JPG

1h8kJq.JPG

FTydMv.JPG