Jongen (20) zwaargewond na val van flat Hertenrade | Regio15.nl

Jongen (20) zwaargewond na val van flat Hertenrade

Den Haag - Een 20-jarige Hagenaar is dinsdagavond zwaargewond geraakt na een val van hoogte op de Hertenrade.


Omstreeks kwart over negen kregen de hulpdiensten van getuigen door dat op de Hertenrade een persoon van de vierde verdieping van een flat was gevallen. Ter plaatse troffen agenten op straat inderdaad een zwaargewond en bewusteloos persoon aan.

Twee ambulances en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team zijn in verband met dit ongeval gealarmeerd. De inzet van het MMT is echter op het laatste moment gecanceld.

Nadat het slachtoffer was gestabiliseerd, is hij op een vacuümmatras gefixeerd en met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Omdat niet meteen duidelijk was wat er zich in/bij de betreffende woning had afgespeeld, zijn drie personen aangehouden die ten tijde van het incident mogelijk in de woning aanwezig waren. Zij zijn meegenomen naar het bureau voor het afleggen van een verklaring.

De politie heeft in de flat en op straat een uitgebreid onderzoek verricht.

Ondanks dat het slachtoffer nog niet kon worden gehoord, gaat de politie er op dit moment van uit dat er sprake is geweest van een eenzijdig ongeval. Of de drie aangehouden personen op vrije voeten zullen worden gesteld, zal moeten worden beslist door het Openbaar Ministerie.

Video: Ivar Gieles


Foto's: Ivar Gieles en Nick van Mourik

9wRPdj.JPG

RDV5MI.JPG

8MPjuW.JPG

ZJ8ee9.JPG

PJmayI.JPG

DPvUKv.JPG

IZ8glt.JPG

k3eNOt.JPG

nUGMof.JPG

5Y3Xxa.JPG

U2U98R.JPG

IKvKU6.JPG

8AGh1l.JPG

HANVzV.JPG

ghFl05.JPG