Veel oponthoud door ongeval op de A4 | Regio15.nl

Veel oponthoud door ongeval op de A4

Rijswijk - Een ongeval op de rijksweg A4 staat tegenwoordig garant voor veel filevorming en vertraging, ongeacht het tijdstip.


Vanmiddag was daarop geen uitzondering, toen een automobilist door onbekende oorzaak de macht over het stuur verloor en met zijn auto tegen de vangrail in de middenberm terecht kwam.

Het ongeval vond plaats om even over half vijf, op de rijbaan richting Rotterdam, een paar hnderd meter voor de afslag Den Haag-Zuid/Wateringen.

Zowel in de richting van Rotterdam als in de tegenovergestelde richting moesten enkele rijstroken worden afgesloten en dat leidde direct tot een kilometerslange file. Dat kwam des te meer slecht uit omdat de A4 de omleidingsroute is voor de A13 die richting Rotterdam is afgfesloten vanwege werkzaamheden.

Beide inzittenden van de auto zijn door het ambulancepersoneel onderzocht, maar hoefden niet te worden vervoerd.

De Verkeerspolitie heeft ter plaatse onderzoek gedaan naar het ongeval. Mede vanwege de noodzakelijke reparatie van de vangrail door firma Vermeulen duurt de afsluiting nog enige tijd voort. Berger Vreugdenhil heeft de auto afgevoerd.

Tijdens de afwikkeling van het ongeval negeerden een aantal automobilisten de rode kruisen boven de weg. De politie heeft hiervoor een aantal verbalen uitgeschreven.

Foto's en video: Daan van den Ende, Donny Koistra en Nick van Mourik

HFg9HN.JPG

bKf89i.JPG

DbWLIk.JPG

KTYhKr.JPG

o1ejiA.JPG

QubAhB.JPG

f7huDp.JPG

OUOooK.JPG

j78ek5.JPG

niPdEm.JPG

oCD4AE.JPG

QW3KQK.JPG

CCklSO.JPG