5 lichtgewonden bij 2 ongevallen op de A4 richting Amsterdam | Regio15.nl

5 lichtgewonden bij 2 ongevallen op de A4 richting Amsterdam

Den Haag – Door een ongeval is de hoofdrijbaan van de A4 richting Amsterdam ter hoogte van het Forepark enige tijd afgesloten geweest.


Bij het ongeval waren vier voertuigen betrokken. Er kwamen 2 ambulance's ter plaatse en het ambulancepersoneel heeft vier inzittenden onderzocht in verband met lichte verwondingen. 2 van de voertuigen raakten zwaar beschadigd, maar na een grondige controle hoefde geen van de betrokkenen naar het ziekenhuis vervoerd te worden.

Bergingsbedrijf Vreugdenhil heeft de 4 betrokken voertuigen weggesleept. Een ZOAB cleaner van De Vermeulen Groep heeft hierna zorg gedragen voor de reiniging van het wegdek.

- Tekst loopt door onder de foto's -

Video en foto’s: Sander Paardekooper

EFRZkp

15x4eG

fIPHAY

InXrZc

Y0r9OS

gduMRX.JPG

L4gzzJ

0Q69rt

D5CGCH

YBzuRe

2O3T4M

In de file van bovenstaand ongeval vond er omstreeks 19:45 nog een ongeval plaats. Slechts 700 meter voor het eerste ongeval (precies onder het Prins Clausplein) botste een motorrijder achterop een personenauto. De motorrijder kwam ten val en raakte lichtgewond.

De rode kruizen van het eerste ongeval op de meest linker 2 rijstroken konden direct worden verplaatst naar de meest rechter 2 rijstroken. De motorrijder werd ter plaatse nagekeken in een ambulance, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Berger Vreugdenhil heeft ook hier de betrokken voertuigen weggesleept.

MCGiiZ.JPG

ZdBxcT.JPG

EZIWZk.JPG

yWM1IZ.JPG

yGpTCU.JPG