A13 wederom afgesloten door ongeval | Regio15.nl

A13 wederom afgesloten door ongeval

Delft - Zaterdagavond was de A13 voor de 2e keer die dag in zijn geheel afgesloten. Na het eerdere ongeval in de middag, was deze keer de afsluiting in de richting van Den Haag.


Op de invoegstrook vanaf de Ikea in de richting van Den Haag vond er even na half acht een aanrijding plaats tijdens tussen 3 personenauto’s.

Een van de voertuigen reed met een aanhanger, die door het ongeval los raakte van de auto. De auto’s stonden verspreid over alle rijstroken, dus werd de gehele A13 hiervoor afgesloten met 3 rode kruizen.

Het verkeer stond hierdoor muurvast en automobilisten op de oprit vanaf de Ikea besloten daar zelfs om te gaan keren. Voor de doorstroming heeft de politie snel een van de betrokken voertuigen een rijstrook opgeschoven, waardoor even later 1 rijstrook weer beschikbaar was voor het verkeer.

Een ambulance kwam ter plaatse om een van de betrokkenen te onderzoeken, zij is ter plaatse nagekeken en hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Een bergingsbedrijf heeft 2 voertuigen en de aanhanger weggesleept. Rond negen uur konden de overige rijstroken weer worden vrijgegeven.

Video en foto's: Sander Paardekooper

pzKyqS.JPG

oTHFGx.JPG

nBCePR.JPG

7c8Cjf.JPG

y7jtYM.JPG

S01a9v.JPG

kDPB1g.JPG

Y86P9p.JPG

QxvNjA.JPG

Rjo1ny.JPG

R6uryW.JPG

F8sQiK.JPG