A4 uren dicht na dodelijke aanrijding | Regio15.nl

A4 uren dicht na dodelijke aanrijding

Den Hoorn - Op de A4 bij Den Hoorn heeft vrijdagavond een dodelijke aanrijding plaatsgevonden.


Omstreeks kwart over tien werd een persoon door een vrachtwagen aangereden op de A4 ter hoogte van Den Hoorn en in de richting van Rotterdam. Er werden meteen veel hulpdiensten gestuurd, waaronder twee ambulances en het Mobiel Medisch Team (MMT) uit Rotterdam.

Het slachtoffer werd op de snelweg gereanimeerd. Helaas mocht hulp niet meer baten en overleed het slachtoffer ter plaatse. 

De politie heeft urenlang uitgebreid onderzoek verricht. Er werden onder andere zwarte schermen geplaatst. Tijdens de aanrijding en het onderzoek was de A4 in de richting van Rotterdam volledig afgesloten. Na een aantal uur werd één rijstrook vrijgegeven en konden auto's met gematigde snelheid voorbij de ongevalslocatie. 

Het is vooralsnog niet bekend wat het slachtoffer op de snelweg deed. Bergingsbedrijf Vreugdenhil heeft uiteindelijk een auto meegenomen. Of dat het voertuig van het slachtoffer is of van een betrokken verkeersdeelnemer is niet bekend.

Het ongeval heeft veel impact gehad op de vrachtwagenchauffeur en getuigen. Zij zijn opgevangen door de politie en hebben slachtofferhulp aangeboden gekregen. 

Het slachtoffer heeft uit onderzoek vermoedelijk een zelfmoordpoging gedaan. De politie is uiterst terughoudend met het verstrekken van informatie en daarom wordt er geen nadere informatie gedeeld over de identiteit van het slachtoffer. 

Video: Donny Kooistra, Daan van den Ende, Tim de Kleijn

Foto's: Donny Kooistra, Daan van den Ende, Tim de Kleijn, Nick van Mourik, Brian Roeten

kuSOoP.JPG

VMDe0u.JPG

vr2YEF.JPG

FXeoxd.JPG

yc0nYJ.JPG

s1wmfR.JPG

3i9UXN.JPG

n91Eua.JPG

EkjBPG.JPG

bGlJd4.JPG

mcho3o.JPG

7X95UF.JPG