Twee gewonden bij aanrijding Schoolstraat | Regio15.nl

Twee gewonden bij aanrijding Schoolstraat

Zoetermeer - Bij een zware aanrijding tussen een fietser en een motorrijder in de Schoolstraat zijn vanmiddag twee gewonden gevallen.


Door nog onbekende oorzaak kwam de motor om even na twaalf uur in botsing met de fietser nabij de kruising met de Jan Hoornstraat. Zowel de motorrijder als de fietser raakten gewond.

Op basis van de ernst van de melding werd behalve een ambulance en meerdere politie-eenheden ook het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam gealarmeerd. Deze kwam met de auto ter plaatse om het ambulancepersoneel te ondersteunen in haar werkzaamheden. Later werd nog een tweede ambulance met spoed ter plaatse gestuurd.

De fietser was het zwaarst gewond en werd met behulp van de arts van het MMT gestabiliseerd en gereed gemaakt voor vervoer. Hierna werd de fietser met spoed en onder motorbegeleiding vervoerd naar het HagaZiekenhuis, locatie Leyweg.

Ook de gewonde motorrijder was er slecht aan toe. Deze werd op een vacuümmatras gefixeerd en is ook met spoed (A1) naar het ziekenhuis vervoerd.

De Verkeers Ongevallen Analyse kwam ter plaatse om de sporen van de aanrijding vast te leggen.

De weg was enige tijd afgesloten in verband met het ongeval en het daarop volgende onderzoek.

Video: Fred Wolters

Foto's: Martin van Oostveen en Ruben van Essen

fwbB64.JPG

o8h7Pu.JPG

mMpxvu.JPG

Y7xXkO.jpg

Ifgtdd.JPG

NCqy0l.JPG

F5CfCK.JPG

wzegoc.JPG

yXw7Sw.JPG

EKASnq.JPG