Of het engeltje het ook overleefd heeft... | Regio15.nl

Of het engeltje het ook overleefd heeft...

Rijswijk - Een auto die vanmorgen over de Prinses Beatrixlaan reed, raakte door onbekende oorzaak een hekwerk langs de weg.


Daarbij raakte een lange plank los, die door de voorruit naar binnen ging, en door de achterruit weer naar buiten steekt. Zo heeft de auto nog een meter of 200 gereden, voordat deze uiteindelijk tot stilstand kwam.

We kennen allemaal de uitdrukking 'een engeltje op je schouder hebben'. Nu zal het engeltje daar nog wel redelijk veilig hebben gezeten, maar als die op de plek van de bijrijder had gezeten was het vermoedelik slecht afgelopen met de gevleugelde vriend. 

Gelukkig zat de bestuurder dus alleen in de auto. Wonder boven wonder kwam hij er met 'slechts' verwondingen vanaf. Hij is na eerste verzorging ter plaatse, door de ambulance (zonder spoed) naar het ziekenhuis vervoerd, waar hij voor verdere behandeling is opgenomen.

Het is (nog) niet duidelijk waardoor de auto het hekwerk geramd heeft. Het kan door een windvlaag de weg op gewaaid zijn, maar het kan ook zijn dat de auto 'gewoon' de berm in is gereden. Wel is 'voor de zekerheid' een bloedproef gedaan, zodat achteraf nog vastgesteld kan worden of er sprake is van 'rijden onder invloed' of niet.

Foto's en video: Roy Wolters

vSARv3.JPG

nXVOY9.JPG

qgPSxk.JPG

SDzQbs.JPG

M8fWR9.JPG

RtlOUG.JPG

0vPqGh.jpg

Cn2P5c.JPG

qpgmwH.JPG

SL2JXT.JPG