Vrouw (70) overleden na aanrijding op de Machiel Vrijenhoeklaan | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Vrouw (70) overleden na aanrijding op de Machiel Vrijenhoeklaan

Den Haag - Bij een aanrijding tussen een personenauto en een fietsster is dinsdagochtend een 70-jarige vrouw om het leven gekomen.


Omstreeks kwart voor negen kwam op de Machiel Vrijenhoeklaan een personenauto in botsing met een overstekende fietsster. Zo te zien is de fietsster door de klap op de voorruit van de personenauto terecht gekomen. Twee ambulances en een traumahelikopter uit Nijmegen werden gealarmeerd. Helaas mocht alle medische hulp niet meer baten, en is de vrouw ter plaatse aan haar verwondingen overleden.

Exact naast de dodelijke aanrijding ontstond een kop-staart botsing. De oorzaak van deze botsing is niet bekend. De hevig ontdane 26-jarige bestuurster van de auto, afkomstig uit Maasland, is op het politiebureau opgevangen.

De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) doet uitgebreid onderzoek. Getuigen hebben slachtofferhulp aangeboden gekregen.

Noot van de redactie: wij kregen veel vragen over de aanrijding op onze WhatsApp tiplijn (06-15151512). Wij hebben bewust gekozen om te wachten met publiceren van berichten, totdat wij bevestiging kregen van de woordvoerder van de politie dat de naaste famillie van het slachtoffer op de hoogte was gebracht over het overlijden.

Foto's en video: Daan van den Ende 


Oufxug.jpeg

ajh89L.jpeg

Uzqg6m.jpeg

Wya7lr.jpeg

2voYyQ.jpeg

MrLeiH.jpeg

qz8xfx.JPG

zPBjwF.jpeg

w IMG 4398

w IMG 4428

4vWTj8.JPG

nUNTLK.JPG

DoNToL2