Auto op z'n kant bij ongeval op de A4 | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Auto op z'n kant bij ongeval op de A4

Den Haag - De A4 moest vanmorgen geheel worden afgesloten in de richting van Amsterdam in verband met een ongeval.


Rond half negen verloor een automobilist ter hoogte van het Prins Clausplein door onbekende oorzaak de macht over het stuur.

De auto heeft vervolgens de vangrail aan de linkerkant geraakt en toen aan de rechterkant en is vervolgens weer links op z'n zijkant tot stilstand gekomen.

Nadat dit ongeval was gemeld, werden de hulpdiensten massaal gealarmeerd; politie, ambulancedienst, brandweer en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team kwamen ter plaatse. De inzet van het MMT werd echter geannuleerd en omdat de bestuurder niet bekneld zat is ook de brandweer retour kazerne gegaan.

De bestuurder is in de ambulance onderzocht, maar hij hoefde niet te worden vervoerd. Omdat bij ongevallen in de vroege ochtenden van het weekend alcohol nog wel eens een rol speelt heeft de bestuurder moeten blazen, maar er bleek van alcoholgebruik geen sprake. Wel kwamen er op dat moment forse hagelbuien naar beneden en heeft lokale gladheid dus een rol gespeeld.

De gehele rijbaan moest door het ongeval enige tijd worden afgesloten. Verkeer richting Amsterdam kon omrijden via de A12 (Nootdorp) en daar keren. Berger Vreugdenhil heeft de auto afgevoerd. De uitvoegstrook richting de afrit Leidschendam zal nog deels afgesloten blijven, i.v.m. de reparatie van de vangrail.

Foto's: Rene Hendriks

mt5pvo.JPG

BNxDgd.JPG

rX7rI9.JPG

O1wg0G.JPG

JJ0SMa.JPG

pTcYNf.JPG

g6iGR1.JPG

o63zl8.JPG

x1O6Y8.JPG