Heeft u 'm ook in het groen...? | Regio15.nl

Heeft u 'm ook in het groen...?

Wassenaar - Een proefrit verliep vanmiddag niet zoals de potentiële kopers - en zeker het garagebedrijf - zich dat hadden voorgesteld.


De geïnteresseerden in een blauwe Toyota Aygo hadden bij een garagebedrijf een proefrit bedongen en gingen vanmiddag met hun mogelijk nieuwe aanschaf op pad.

Helaas eindigde de proefrit bij de rotonde op de kruising van de Katwijkseweg met de Kokshoornlaan. Door onbekende oorzaak is de automobilist daar met fikse snelheid de macht over het stuur verloren, heeft een betonnen obstakel geraakt, heeft daarna een aantal meters door het gras afgelegd en is over een sloot gekatapulteerd, om uiteindelijk in de berm van de parallelweg tot stilstand te komen.

Meteen werden ambulances (uit Hollands-Midden) en brandweereenheden uit Wassenaar en Leidschendam-Voorburg ter plaatse gestuurd.

De beide inzittenden konden echter zelf het voertuig verlaten, waardoor een brandweerinzet niet nodig bleek. Zij zijn echter wel in de ambulance onderzocht. Het is niet bekend of zij uiteindelijk zijn vervoerd.

De auto liep zeer veel schade op en is vermoedelijk total loss. Een bergingsbedrijf heeft de auto afgevoerd. Wie er voor de schade opdraait hangt af van het type verzekering en de vooraf gemaakte afspraken.

Foto's: Arthur van Wezel en Rene Hendrik

PlQ48J.JPG

UCtnzZ.jpeg

hWqsNd.jpeg

0Ioyet.jpeg

mZInqY.jpeg

oT0Htp.jpeg

wJhNsn.jpeg

RYKjDH.JPG

DZxugu.JPG

Gdc6LB.JPG