Flinke schade na aanrijding op de Fruitweg | Regio15.nl

Flinke schade na aanrijding op de Fruitweg

Den Haag - Vanavond heeft op de Fruitweg een kop-staart aanrijding plaatsgevonden tussen drie personenauto's.


Een bestuurder van een personenauto reed rond kwart voor acht over de Fruitweg in de richting van de Troelstrakade, toen hij niet meer op tijd kon remmen en achterop een automobilist in een Seat klapte. Deze auto schoof op zijn beurt door, achterop een Volkswagen. 

Door de aanrijding raakten de auto's flink beschadigd. Meerdere ambulances werden opgeroepen, het is niet bekend of er uiteindelijk gewonde(n) zijn vervoerd naar het ziekenhuis.

De automobilist heeft waarschijnlijk met hoge snelheid gereden, daar er een remspoor van zo'n 30-40 meter te zien was op het wegdek. Reden voor de politie om medewerkers van de Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) in te zetten, om sporenonderzoek te doen naar de toedracht van de aanrijding en de snelheid van het voertuig. 

Twee rijstroken op de Fruitweg zijn tijdelijk afgesloten geweest. De twee betrokken voertuigen zijn weggesleept door een bergingsbedrijf. Het voertuig van de veroorzaker is door een politieberger meegenomen voor technisch onderzoek aan het voertuig. 

Foto's: Danny Botman

i4EqgV.JPG

zA9DKa.JPG

ZjEqat.JPG

SvmNZr.JPG

0TnwxF.JPG

Buawhn.JPG

j3KSSy.JPG

pekSB1.JPG

N20rWW.JPG